Као и сваке године Ивањдански вашар се у Пожаревцу организује 6, 7. и 8. јула, у улицама Лоле Рибара, делу Партизанске, Илије Гојковића и делу Стишке, односно на  простору које гравитира Вашаришту. Припрема вашара који је један од највећих у Србији уз онај у Шапцу и Неготину је обиман посао.

– Очекујем да обим вашара буде као и прошле године или већи. Излагачи овде долазе из целе Србије. Цена услуга и закупа  простора је остала иста као и прошле године, једино што је локална самоуправа увела и 2 одсто таксе која иде граду. Припреме за вашар су у току, уређује се и обележава простор, припрема се пратећи мобилијар. Наша обавеза је да се потрудимо да се одржи на одговарајућем нивоу и да кад прође, све рашчистимо и доведемо у првобитно стање, каже директор ЈКП „Комуналне службе“ Слободан Јовић.

Закупа простора обавиће се  у недељу 1.јула у  просторијама  „Младог радника“ од 9,00 до 15,00 часова као што је била и до сада. Контакт телефон за све заинтересоване 012/222-644 службе „Пијачне услуге“ или 012/555-650 централа ЈКП „Комуналне службе“

Share.

Comments are closed.

Skip to content