За пожаревачку компанију „Водопривреда“ д.о.о. и ова година била je у знаку квалитетно и правовремено реализованих уговорених послова, о чему најбоље говоре задовољни инвеститори. О успешним пословним резултатима, уз задовољан колектив, сведочи и Повеља Привредне коморе Србије „Пословни лидер“, која је уручена директору ове компаније Ненаду Милановићу

ВОДНИ ОБЈЕКТИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И УШТЕДУ 

„Водопривреда“ д.о.о. Пожаревац препознатљива је као поуздан пословни партнер,  чије ангажовање прате висока професионалност и одговорност. Реч је о дугорочним улагањима која представљају мере одбране, али пре свега, заштите и превенције. Дугорочно посматрано, то су улагања која доприносе већој безбедности грађана, а потом и уштеди на рачун санирања штете. 

Директор Ненад Милановић

Директор Ненад Милановић наглашава да је „Водопривреда“ д.о.о. спремна за све изазове и додаје: 

  • Према назнакама које имамо, у 2023. години очекујемо још више послова. За нама је успешна година, иако су инвестиције биле нешто мање него раније. Очигледно је да постоји свест и сазнање о томе колико је важно правовемено и континуирано улагати у одржавање и изградњу водних објеката. Кроз планове буџета видимо да су уврштена средства за ту намену, а ми смо као фирма у сваком смислу спремни за све послове у нашој делатности. 

Највећи инвеститори са којима „Водопривреда“ д.о.о. послује су Јавно предузеће „Србијаводе“, Електропривреда Србије и Град Пожаревац. Бројне послове ова компанија обавља и за потребе других локалних самоуправа широм Србије, а посебно на територији Браничевског округа. 

  • Током 2022. године, финализовали смо бројне пројекте. На првом месту су радови за нашег највећег инвеститора, ЈП „Србијаводе“. Завршили смо све уговоре које смо имали са њима, окончали послове на редовном одржавању објеката и санацији. Можемо рећи да смо врло задовољни оствареном реализацијом, а посебно нам је важно то што су и инвеститори задовољни, наводи Милановић

Милановић ПОСЛОВНИ ЛИДЕР

Директор „Водопривреде“ Пожаревац Ненад Милановић носилац је високог признања Привредне коморе Србије, Повеље „Пословни лидер“, која му је уручена као награда за досадашњи рад. 

– Поносан сам на ту награду. Када сам обавештен да је Привредна комора Србије изабрала мене за добитника, осећао сам се почаствовано и уважено, јер су моја породица, моји сарадници и моји инвеститори задовољни резултатима мога рада у претходним годинама. То ми вишеструко значи као менаџеру и човеку, каже Милановић.  

ЗАВРШЕН ОБЈЕКАТ НА СТАРОЈ МЛАВИ

За потребе Града Пожаревца, „Водопривреда“ је завршила седму фазу Старе Млаве. Подсећамо да је на том простору, 2014. године, дошло до великог плављења, што је сценарио који се са новоизграђеним објектом не може поновити, како наводе у „Водопривреди“. 

  • Реч је о послу од неколико година. То је јако важан објекат за мештане, Град и за нас као извођаче радова. Објекат је био запостављен 40 година, а његовим завршетком, више насеља је добило озбиљан и поуздан објекат за одводњавање. То је један од најбољих примера и најозбиљнија превентива када је реч о одбрани од поплава. Његовим завршетком, не могу се поновити дешавања из 2014. године, истиче директор Милановић и наставља: 
  • У даљем периоду, тај ће објекат бити мултифункционалан. Не само да има сврху одводњавања, већ и за сва насеља која се наслањају на Стару Млаву, када се буде радио систем за пречишћавање отпадних вода, тај објекат може бити реципијент тих вода. Такође, пошто је и визуелно лепо урађен, поред њега могу да се направе стазе за шетање, као и други садржаји који ће обогатити и подићи квалитет живота.

„Водопривреда“ д.о.о. је 2022. године завршила и систем за наводњавање у Тополи. Реч је о двогодишњем послу који је финализован у новембру и који представља битну референцу у раду ове пожаревачке компаније.  

У Петровцу на Млави и Великом Градишту радило се на редовном одржавању водотока првог реда. Углавном је „Водопривреда“ д.о.о. у свим локалним заједницама и ангажована на одржавању водотока првог реда, за потребе ЈП „Србијаводе“ и ЕПС-а. 

  • Ситуација у Браничевском округу је далеко боља него што је била 2014. године. Држава је кроз разне видове, кроз Канцеларију за јавна улагања, Србијаводе, градске буџете, уложила значајна средства у ту намену. Наравно, то је потребно радити у континуитету и објекте добро одржавати како би били у пуној функцији и капацитету, истиче Милановић. 

Грађанима Браничевског округа срећна Нова година и божићни празници. Важно нам је да знате да можете да рачунате на „Водопривреду“. Даћемо све од себе и озбиљним приступом послу који обављамо, допринети да будете безбедни, како ви, тако и ваши објекти “, поручује директор Ненад Милановић испред колектива пожаревачке „Водопривреде“.

КВАЛИТЕТНИ КАДРОВИ И МЕХАНИЗАЦИЈА

Како би послови били завршени на најбољи начин и у складу са уговореним обавезама, у пожаревачкој „Водопривреди“, фокус је на стручним кадровима и тимском раду, а потом и на неизоставној механизацији.  

  • Оспособљени смо у сваком смислу. Имамо квалитетан кадар, којим се поносимо, као и потребну механизацију. Када се томе дода велико искуство, јасно је зашто можемо рећи да смо спремни за све изазове, наглашава директор „Водопривреде“ и додаје: 
  • „Водопривреда“ Пожаревац једно је од два специјализована предузећа за одбрану од поплава на територији Србије. Прошле, 2021. године, учествовали смо у интервенцијама одбране од поплава на неколико локација. Имали смо активности на југу и западу Србије. Предузимамо све превентивне мере које су до нас и до наше фирме и правовремено решавамо проблеме тако да не буде последица. 

А. М. 

Share.

Comments are closed.

Skip to content