2020-01-01T19:13:43+01:00 1. јануара, 2020. 19:09 |

PROMO: Обоји свој свет СИГНИТ БОЈАМА, нека ти СИГНИТ БОЈЕ улепшају живот

1997.године почели смо са радом као породично предузеће „Спектар “. Наша основна делатност била је производња боја и лакова на воденој бази. Тада смо имали само знање и вољу да успемо у свом послу. Данас, поред знања које свакодневно усавршавамо, имамо и дводеценијско искуство које не дозвољава ни велике ни мале грешке.

Своју производњу боја и лакова на воденој бази заснивамо вођени еколошком свешћу. Наши производи су направљени без штетних испарљивих материја, нису нездрави по људе и околину. Палета наших производа се из године у годину увећава и поред озбиљне конкуренције прихвата и постаје норма за квалитет.

Ми знамо да кључ успешног пословања лежи у реду, раду, тачности, јединству и слози. Наши запослени нису наши радници него наша породица. Сви ми заједно се трудимо да што задовољнијима начинимо наше купце и пословне сараднике, наше пријатеље.

Наше године искуства се броје хиљадама задовољних клијената. Чврсто позиционирани у садашњости амбициозним погледом гледамо у будућност. Данас се наши производи продају код многобројних заступника велепродаја и малопродаја боја и лакова. Наша намера је да код потрошача више не постоји дилема где купити боје и лакове, већ да се „ Сигнит“ одмах подразумева као одговор.

Драги Пожаревљани,

Обавештавамо Вас да припремамо само за Вас отварање изложбеног салона у простојијама Удружења ликовних стваралаца „Ђура Јакшић“, на адреси Братства Јединства 8.

 

Ваш град је познат по великим интернационалним ликовним колонијама, на којима смо и ми својим СИГНИТ БОЈАМА дали допринос, где смо СИГНИТ АКРИЛНИМ БОЈАМА задовољили високе критеријуме међународних и наших истакнутих сликара, са собом смо понели дивне утиске, захвалницу за изузетан допринос у развоју културе, одлучили да вам у 2020. поред сликарског асортимана презентујемо наше производе намењене за област грађевинарства и са вама поделимо наше дугогодишње искуство везано за боје! 

 

 

Америчка технологија свих наших боја и премаза за све вас који градите, реновирате, креирате животни простор, сликате уметничка дела.

 

Руже Живановић, Перлез,  ЦЕНТРАЛА: 023 /38 13 417 ПРОДАЈА: 060/ 642 45 92

Изложбени салон Пожаревац 063/ 81 26 158

www.signit.co.rs

office@sitnit.co.rs

www.instagram.com/signitcolors/

www.facebook.com/signit.doo.5/

 

Желимо вам да у предстојећој 2020 години обојите свој свет СИГНИТ БОЈАМА и нека вам СИГНИТ БОЈЕ улепшају живот и подаре здравље,радост и благостање.