2020-08-26T18:02:10+02:00 26. августа, 2020. 12:01 |

ПРОМО: Освоји 500 РСД у Меридиану и ускочи у фантастично такмичење – награде су сјајне!

Спортско клађење у Меридиану никада није било узбудљивије и забавније!
Овог лета, само у кладионици Меридиан, чека вас фантастично такмичење и невероватне награде за највећи број одиграних тикета! Изненађењима, као и јединственим бонусима и промоцијама, никада краја у кладионици Меридиан! Сада нове, али и искусније играче, чека ултра забавно такмичење у којем можете освојити феноменални ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ!
Свако ко је отворио налог и регистровао се у Меридиану од 15. августа ове године ушао је у трку за освајање не само електричног тротинета, већ и бројних других награда!
Све што је потребно да урадите јесте да одиграте највећи број тикета на спортском клађењу и/или бројевима и тротинет је ваш! И зато – уколико још увек немате отворен налог време је да се региструјете на meridianbet.rs, а чека вас и бонус добродошлице – 500 РСД, али и „карта“ за учешће у сјајном такмичењу јер је активан налог, заправо, једини услов!
Такмчење за освајање електричног тротинета и других награда траје месец дана, односно од 15. 08. 2020. у 00:00 до 15. 09. 2020. године у 23:59. Само они тикети који су уплаћени и одиграни у овом периоду улазе у такмичење. Уплата по тикету мора најмање да износи 100 динара. Међутим, да бисте били део ове невиђене промоције, неопходно је да минимална укупна квота по догађају на тикету буде једнака или већа од 1.5. Али, такође можете учествовати у овој игри ако је укупна квота на целом тикету једнака или већа од 7.
Минималан број парова на тикету, који планирате да одиграте, мора бити једнак или већи од 5. Важно је рећи да тикети за ово такмичење МОРАЈУ бити одиграни са кеш налога играча, односно да се тикети који су одиграни са бонус налога неће рачунати.
За време трајања такмичења, играч мора уплатити и искористити депозит у минималној вредности од 1.000 динара. У супротном, сви тикети тог играча неће бити у игри за освајање електричног тротинета. Немојте да посустајете, јер свакоме од вас се указала шанса за вредним новчаним наградама!
Прикључите се одмах, јер вас само у Меридиану чекају вредне награде!