2020-09-20T19:35:37+02:00 20. септембра, 2020. 19:35 |

ПРВЕНСТВО ЛИГА ГФС ПОЖАРЕВАЦ: У две групе 17 клубова

Кренуло је фудбалско првенство у две такмичарске групе које води ГФС Пожаревац. Председник Владан Динић је пре првенства са сарадницима обишао клубове и задовољан је све бољим стањем терена и објеката у сеоским срединама.

-Наше активности нису јењавале, без обзира на ову ситуацију са пандемијом. У многим срединама су вредни фудбалски ентузијасти уредили, доградили и знатно побољшали услове како на теренима, тако и у самим објектима. Обишли смо клубове, помогли им колико смо могли, тако да неће бити проблема што се тиче одигравања првенствених утакмица. Као и претходне и ове сезоне, првенство ће се одвијати у две групе. У групи „Дунав“  је осам, а у групи „Млава“ девет клубова, каже Динић.

У групи „Дунав“ играју: Морава 1932. (Пругово), МИП Мајдан (Пожаревац), Слога 1932 (Ћириковац), Сопот (Пожаревац), Моравац 1933 (Драговац),   Дунав (Острово), Маргум (Дубравица) и Дунавац (Петка). 

У групи „Млава“ налазе се: Пролетер (Пожаревац), Напредак 1934 (Набрђе), Војвода Миленко (Кличевац) Земљорадник 1932 (Трњане), Бели орао (Брадарац), Металац (Пожаревац), Слога (Дрмно), Победа (Стари Костолац) и Слога 1936 (Касидол).

                                                                                        Текст и фото: Р.Сандић