2022-01-08T11:34:08+01:00 8. јануара, 2022. 11:34 |

Распуст никада није био узбудљивији! (ПРОМО)

У сусрет зимском распусту, Вулканчић је спремио сјајну акцију. Више од 50 дечјих најактуелнијих наслова биће на попусту од 50% у периоду од 6. до 16. јануара. Током трајања акције достава је бесплатна на територији Републике Србије.

Уживајте у великом избору дечјих романа, енциклопедија, едукативних књига и мозгалица. Одаберите своје наслове и нека распуст почне!

На сајту vulkancic.rs погледајте детаљније о акцији, а ми вам предлажемо неколико хит наслова.

Малим радозналцима узраста од 7 до 9 година препоручујемо едукативну књигу Да ли је кокос опаснији од ајкуле?

Невероватни митови, заблуде и заврзламе – то је оно што вас чека у овој веома занимљивој књизи! Она је пуна питања, разматрања занимљивих чињеница, разбијања митова и откривања истина. Ако заиста мислите да је Монт Еверест највиша планина на свету и да камиле у грби чувају воду, ова очаравајућа књига ће вас вратити на земљу уз једно БУМ, и сасвим сигурно ће вас натерати да размислите!

Класик дечје књижевности Мали принц – проширена стварност сада је у новом руху!

Помоћу бесплатне апликације за проширену стварност, малим читаоцима постају доступни музика, звучни ефекти, игре и виртуелни цртежи који прате ову књигу. И не само то – на страницама ове књиге чека их још много изненађења! Моћи ће да се сликају са ликовима из романа, откриваће слике које се не појављују на штампаним странама, упознаће 3Д свет!

Интерактивна књига Сагради свет из бајке: У принцезиној палати – Лепотица и звер садржи картончиће на истискивање од којих ће деца, након што прочитају познату бајку, моћи да саставе модел палате и главне јунаке. Имаће прилику да све то украсе изузетним налепницама. Прочитај причу, а затим оживи главне јунаке и палату из бајке. Поново испричај бајку или пусти машти на вољу и смисли неку сасвим нову причу. Уживај!

Поред бајке Лепотица и звер, малишани могу да оживе и бајку Успавана лепотица.

Књиге Суперприручник за креативне девојчице и Суперприручник за креативне дечаке помоћи ће малишанима да се што боље снађу у свету који их окружује, препуном информација и идеја.

Богато илустроване књиге, активности, занимљивости, савети, игре и изазови на врло едукативан и забаван начин научиће децу да правилно и пажљиво селектују информације које свакодневно долазе до њих. Да увек будеш у току са актуелним триковима и занимљивостима, отвори странице ове књиге и сазнај како да постанеш суперкреативан дечак или суперкреативна девојчица!

Звучна Вулканчић књига Забава на фарми прави је избор за најмлађе читаоце.

Ова дивна звучна књига одличан је увод за све малишане који желе да се упознају са животом на фарми. Деца ће се забавити учећи занимљивости о становницима фарме и слушајући незаборавне звуке – све што је потребно јесте да притисну сличице!

Књига унапређује опште знање, развија когнитивне вештине и сензорне способности.

Комплетан списак одабраних наслова можете пронаћи на линку. Изаберите своју књигу и уживајте у распусту!