2020-07-17T11:01:24+02:00 17. јула, 2020. 11:01 |

Репрезентативка на Вашаришту

Репрезентативку Марију Вуковић срели смо на Вашаришту где самостално тренира. Након припрема са „Рјазаном“ у Турској од 13. до 20. марта, а због Ковида -19, руски клуб се вратио у своју земљу, а Вуковићева у свој град.

-Стигла сам 25. марта кући јер нисам могла у Русију, обзиром на то да странцима није дозвољен улаз. Пуних 28 дана била сам у самоизолацији. Сада све радим по програму да одржим потребну форму и чекам дан када ћу моћи да одем у Рјазан. Имам уговор до краја новембра. Само да се отворе границе. Свакодневно возим бицикл и тренирам на Вашаришту. Радила сам са матичним клубом ЖФК „Пожаревац“, па ћу са њима опет да наставим када се врате из Деспотовца са припрема, каже Вуковићева. Фудбалски ас, прави професионалац, најбоља спортискиња града Пожаревца у 2019. години, ништа не препушта случају. Фудбал је стално доказивање.

-Као репрезентативка знам да без тренинга нема квалитета. Зато све подређујем томе. Имале смо репрезентативни скуп од 22. до 27. јуна. Тренирало се два пута дневно у спортском центру ФСС у Пазови, а биле смо смештене у Новим Бановцима. Било је супер јер све смо жељне играња. Надам се да ће све ово убрзо да се заврши и да ћу се вратити нормалном тренингу и утакмицама. Добро ми је и лепо у мом Пожаревцу. Здрава сам и у доброј форми, што је најбитније. Све моје мисли и планови везани су за Рјазан и нашу репрезентацију, каже Вуковићева.

Текст и фото: Раде Сандић