2021-09-06T09:52:04+02:00 6. септембра, 2021. 09:52 |

Риболов: Костолчани и Пожаревљани најуспешнији

Четврто коло Регионалног појединачног првенства  кадета У-15 одржано је у недељу, 5. септембра, на стази Дунавца у Костолцу. Домаћини надметања били су СРД „Дунавац“ из Костолца и ОСР „Смуђ“ из Пожаревца, а пехаре и медаље за најбоље обезбедили су ССРС, ССГП и домаћини кола.

У такмичењу су учествовале две екипе „Смуђ“ Пожаревац, „Дунавац“ Костолац, „Језава“ СД, „Језава“  Мала Крсна, „Бистро“ Велика Плана. 

У генералном екипном пласману први је СРД „Дунавац“ Костолац, други ОСР Смуђ Пожаревац – I, трећа је „Језава“ Смедерево, четврти ОСР „Смуђ“ Пожаревац – II, пета је „Језава“ Мала Крсна и шести „Бистро“ Велика Плана.  

У појединачном генералном пласману, прва три места освојили су такмичари СРД „Дунавац“ Костолац. Прва је Миа Шарановић, други Вук Митровски, а трећа Ана Максић.  

У категорији кадеткиња, такође је прва Миа Шарановић, СРД „Дунавац“ Костолац, друга је Ана Максић, СРД „Дунавац“ Костолац и трећа Марија Стојадиновић, „Језава“ Мала Крсна. 

У категорији кадета, прво место је заузео Вук Митровски, СРД „Дунавац“ Костолац, друго Павле Крстић, ОСР „Смуђ“ Пожаревац и треће Димитрије Петковић, ОСР „Смуђ“ Пожаревац. 

Првак (1) стазе са упецаних 1.120 грама рибе је Димитрије Петковић из клуба „Смуђ 1“. 

Р. Н.