У такмичењу Фидер лиге Браничевског округа, у 1. колу, у екипној и појединачној конкуренцији, надметала су се 24 риболовца клубова СРД „Дунавац“ из Костолца, ОСР „Смуђ“ из Пожаревца и УСР „Риболовачка прича“ из Великог Градишта.

Екипно, прво место су освојили такмичари костолачког „Дунавца“, В. Милошевић, Г. Ђорђевић и Л. Сузић, са 9 секторских пласмана и 1.170 поена.

Други је пожаревачки  „Смуђ“, са 3 секторска пласмана и 1.015 поена. Треће место је освојио УСР „Риболовачка прича“ из Великог Градишта, са 14 секторских пласмана и 1.535 поена.

У појединачној конкуренцији, у сектору А, први је Иван Лазаревић, са 1.325 поена, из УСР „Риболовачка прича“ В. Градиште. Други је Златомир Михајловић, 945 поена, УСР „Риболовачка прича“ В. Градиште, а трећи Иван Обрадовић, са 700 поена.

У сектору Б, најуспешнији је Зоран Перић, са 820 поена, УСР „Риболовачка прича“ В. Градиште. Други је Лазар Сузић, са 640 поена, СРД „Дунавац“ Костолац, док је трећи Владан Тацић, са 245 поена, СРД „Дунавац“ Костолац.

У сектору Ц, први је Драган Илић, са 415 поена, СРД „Дунавац“ Костолац, други Владан Милошевић, 330 поена, СРД „Дунавац“ Костолац, а трећи Војислав Бојатовић 27.

Р. Н.

Share.

Comments are closed.

Skip to content