2018-06-09T12:16:46+02:00 9. јуна, 2018. 12:16 |

Риболов: Успешни кадети „Смуђа“

У другом колу Кадетске лиге, Центар на воденој акумулацији „Пањ“, код Смедерева, у организацији КСР „Језава“ Мала Крсна, учествовало је седам екипа са по три такмичара распоређена у три сектора.Екипу пожаревачког ОСР „Смуђ“ представљали су Коста Радосављевић, који је пецао на позицији број 12, Стефан Стевановић је пецао на броју 19 и Вукан Милетић на броју 5. Ова екипа је освојила 14 негативних поена, како се каже у такмичарском риболову, што је било довољно за сјајно четврто место.


Стефан Стевановић је освојио бронзану медаљу у појединачној конкуренцији, био је трећи у свом сектору, Радосављевић четврти у свом сектору и Милетић седми у свом.

Пецало се у тешким условима, преко траве у дубокој води од преко пет метара, а од риба хватао се цверглан, ситна црвенперка и сунчица. На крају нам је поново избегла бронза за пар десетина грама. Екипа ОСР „Смуђ“ је и најмлађа екипа у лиги где два такмичара имају по десет година и један једанаест, тако да је то у конкуренцији такмичара до четрнаест година више него добар резултат. Поред дечака стајао је стручан тим ОСР „Смуђ“, састављен од Радосављевића, Станковића, Ђорђевића и Тошића, који су својим саветима помагали и бодрили такмичаре. Наравно, и овога пута су родитељи били неизоставни део екипе.

                                                                                                  Л. Ђорђевић