БРАТСКИ КУП „БРАНИЧЕВО“ У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ

Три риболовачка клуба са подручја Браничева: ОСР „Смуђ” Пожаревац, СРД „Риболовачка прича” Велико Градиште и СРД „Дунавац ” из Костолца организовали су ових дана Братски куп 2022 Браничево. Такмичење се одвијало на територији Великог Градишта на Дунаву, услови су били изванредни, а стаза одлична. Такмичила су се 24 пецароша у три сектора.

После четири сата пецања  и мерења улова судије су саопштиле резултате и победнике КУП-а.  Најбољи су добили пехаре: шампионски Владан Тацић, вицешампионски Владан Милошевић, а за треће освојено место пехар је припао Ивану Лазаревићу.

У Сектору А  победио је Иван Лазић са уловљених 935 грама рибе. Други је био Ненад Ивановић са уловљених 870 грама, а трећи Владан Стевановић са уловом од  855 грама рибе.

У Сектору Б риба је радила нешто боље. Прво место освојио је Владан Милошевић са уловљених 1360 грама рибе,  друго је заузео Младен Јанковић са упецаних 1010 грама и на трећем месту нашао се Никола Дамјановић са 850 грама рибе.

У сектору Ц прво место освојио је Владан Тацић који је упецао 2375 грама рибе, за њим  је био  Иван Обрадовић са упецаних 1585 грама док је трећу позицију заузео Верољуб Јанковић са истом грамажом улова.

Share.

Comments are closed.

Skip to content