2018-05-30T12:46:34+02:00 30. маја, 2018. 12:46 |

Рођендан вртића у Кучеву

            Свечаном академијом Предшколска установа „Лане” обележила је 35.рођендан. Свечаност је одржана у Велико сали Центра за културу која је била испуњена до последњег места.     

                   На почетку присутнима се обратила директорка Ранка Јоветић,која је говорила о развоју и резултатима Установе, а затим су групе из објеката „Сунце” и „Маслачак” у Кучеву и „Цврчак” у Раброву, извеле пригодни програм.

Све је завршено великом  рођенданском тортом и ватрометом као и доделом јубиларних награда радницима и признања и захвалница сарадницима и пријатељима.Саша Ђорђевић и Бранка Милосављевић награђени су за 20 година рада, Нада Савчић, Олга Јаковљевић и Душанка Модрлановић за 30,а Елизабета Унгурјановић, Светлана Станојевић и Снежана Ђорђевић за 35 година проведених у установи. За допринос развоју ПУ, захвалнице су додељене Новици Јаношевићу,председнику Општине, Зорану Милекићу, народном посланику, Центру за културу, Градској библиотеци, Јавном комуналном предузећу, Спортском савезу Општине, Лали Вуковићу и Центру за социјални рад .