2021-02-21T08:45:42+01:00 21. фебруара, 2021. 08:45 |

Рођени од 5. до 12. фебруара 2021. године

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо   информације   о   бебама  рођеним   током протеклог периода.  

Од 5. до 12. фебруара рођена је 21 беба, 9 дечака и 12 девојчица.

Редакција новина и портала „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и  среће ! 


Ћерке су добили:

Емилија и Владимир Николајевић из Пожаревца из Пожаревца, Александра и Миша Ивковић из Миљевића, Александра и Дарко Скуратенко из Малог Лаола, Јелена Николић и Иван Селенић из Пожаревца, Снежана Мијатовић и Југослав Живковић из Кучева, Марија и Маријан Лилић из Шапина, Јелена Ж. Николић и Милош из Пожаревца, Ана и Дарко Милосављевић из Пожаревца, Наташа Пантић и Драган Стевић из Великог Градишта, Марија и Мирослав Гајић из Голупца, Теодора Живановић и Дејан Кржановић из Шевице, Сандра Милисављевић и Далибор Миљковић из Шапина.


Синове су добили:

Тања Јоцић и Иван Петровић из Пожаревца, Милена Николић Јовановић и Саша из Пожаревца, Милица Димитријевић и Саша Стокић из Кусића, Слађана Станковић и Иван Миљковић  из Четережа, Милена Животић и Бобан Јанковић из Табановца, Данијела Петровић и Михајло Антонић из Лучице, Славица Дидановић Лазић и Никола из Кучева, Марија и Ратомир Атанацковић  из Нереснице, Санела и Бојан Милошевић из Пожаревца.