Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама које су  током протекле недеље рођене у овоj здравственој установи.

У   периоду од 29. јуна до 5. јула рођене су 24 бебе,  14 дечака и 10 девојчица.

Редакција листа “Реч народа” родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Близанце, дечака и девојчицу су добили Сања Јовановић и Ненад Стокић из Пожаревца, док су два дечака добили Ивана Којадиновић и Саша Бузејић из Жагубице.

Девојчице су добили:

Марија Живковић Лазић и Дарко Лазић из Пољане из Пољане, Јелица и Бојан Јакшић из Крепољина, Милена Ивановић и Иван Вуловић из Пожаревца, Андријана и Филип Рачић из Пожаревца, Александар и Бојан Балић из Пожаревца, Јелена и Дарко Давидовић из Породина и Јована Јовичић и Бобан Стефановић из Села Костолац.


Дечаке су добили:

Александра и Драгољуб Гунић из Пожаревца, Сунчица Лазић и Дарко Ивић из Великог Лаола, Силвана Обрадовић и Милко Радојевић из Шетоња, Маја Рајић и Ненад Стојиловић из Пожаревца, Александра Милутиновић и Бобан Илић из Трновче, Александра и Марко Јовановић из Пожаревца, Марија Сталетић и Ненад Лукић из Трновче, Сања  и Данко Рашљић  из Пожаревца, Слађана Милојковић и Љубиша Стојилковић из Дубравице и  Маја и Бојан Стевић из Пожаревца.

Share.

Comments are closed.

Skip to content