Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о рођеним бебама током протекле недеље. У периоду од 2. до 8. фебруара рођено је 27 беба, 15 дечака и 12 девојчица.

    Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће ! 

Ћерке су добили:

Ангелина Рошкић Илић и Иван Илић из Кучева, Тања Ђурић и Иван Стокић из Смедерева, Сања Зарић и Никола Вуковић из Дубоке, Јелена Ћировић и Милан Голубовић из Голупца, Вероника Николета Мишић и Синиша Мишић из Пожаревца, Маризела Видојевић и Ненад Милић из Пожаревца, Јована Станојевић и Марко Ранђеловић из Пожаревца, Весна и Дејан Михајловић из Пожаревца, Бојана Перовић и Владан Љубисављевић из Пожаревца, Јелена Христивојевић и Иван Николић из Пожаревца, Ивана Перић и Воја Ристић из Неготина, Кристина и Никола Златковић из Салаковца.


Синове су добили:

Катарина и Дејан Чичак из Пожаревца, Емина Демири и Ерђан Шаини из Младеновца, Драгана и Далибор Ристић из Бубушинца, Мервета Мустафа и Елвиз Шапранци из Пожаревца, Милена и Небојша Карталија из Пожаревца, Маринела Gheorghita и Зоран Рарић из Влашког Дола, Нена и Милан Марковић из Кучева, Александра Дејић и Саша Пауновић из Кучева, Александра и Александар Богдановић из Пожаревца, Бојана и Никола Миљевић из Пожаревца, Драгана Крстић Милић и Саша Милић из Божевца, Санела Костантиновић и Драган Станојевић из Великог Градишта, Јелена и Игор Ридег из Костолца, Ивана и Дарко Радивојевић из Батуше, Милица Гмитровић и Милош Стојадиновић из Смедерева.

Share.

Comments are closed.

Skip to content