Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 27.септембра до 4. октобра, рођена је 21 беба, 6 дечака и 15 девојчица.

Редакција листа “Реч народа” родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Девојчице су добили:

Субихана Мурина и Ерџан Мустафофски из Смередева, Катарина и Радивоје Милошевић из Пожаревца, Ивана и Златко Миладиновић из Пожаревца, Јелена Јанковић и Иван Марковић из Ћириковца, Милица и Милош Михајловић из Пожаревца, Марија Фајдић и Ненад Траиловић из Кучева, Алмира Гаши и Назим Дуљај из Пожаревца, Марија Матковић и Ненад Јовановић из Великог Градишта (Љубиње), Александра Главинић и Никола Кукољ из Пожаревца, Јелена Мирковић и Милан Ђорђевић из Голупца (Мрчковац), Данијела Јенић и Никола Мишић из Пожежена, Милена и Милош Савић из Смедерева, Ксенија и Зоран Јовановић из Великог Градишта, Марија Ђулић и Живорад Вулетић из Касидола.


Дечаке су добили:

Ана Лалић и Ивица Јовановић из Смедерева, Данијела Петровић и Вања Решев из Пожаревца, Јелена и Ђорђе Благојевић из Костолца, Маја и Миша Сретеновић из Ћириковца, Милена Ивковић и Драган Јовановић из Пожаревца, Мирјана и Игор Богосављевић из Жагубице (Осаница).

Share.

Comments are closed.

Skip to content