2018-02-21T23:00:45+01:00 21. фебруара, 2018. 23:00 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

      Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о рођеним бебама током протекле недеље. У периоду од 8. до 15. фебруара рођене су 23 бебе – 12 дечака и 11 девојчица. 

    Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће ! 

Ћерке су добили:

Марија Милојковић и Милош Игњатовић из Пожаревца,Тијана Пејић Ивановић и Жарко Ивановић из Кумана, Милица Ристић и Александар Живојиновић из Пожаревца, Милица Трајиловић Стојковић и Владан Стојковић из Сиракова, Санела и Милош Цвејић из Дрмна, Сања Витковић и Милош Петровић из Великог Црнића, Валентина Лакатош и Немања Абдуловић из Пожаревца, Милица и Данијел Рајчић из Мајиловца, Данијела и Милија Крстић из Пожаревца, Афредита Беслими и Еми Мурина из Браничева, Даница и Стефан Раденковић из Пожаревца


Синове су добили:

Анра – Ана  и Новица Алексић из Мирјева, Јасмина и Марко Стокић из Пожаревца, Милица и Дејан Филиповић из Пожаревца, Душица Трифуновић и Игор Туфегџић из Жагубице, Сања Голубовић и Марко Арсић из Пољане, Сања и Дејан Јевтић из Лучице, Бранка и Александар Филић из Костолца, Данијела и Драган Миловановић из Браничева, Аница Гмитровић и Александар Станковић из Пожаревца, Данијела Митровић и Ђурица Тисменар из Лугавчине, Милица и Душан Бјелајац из Пожаревца.