2019-03-09T11:47:12+01:00 10. јануара, 2019. 19:40 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од од 21. децембра 2018. године до 3. јануара 2019. године рођено је 46 беба, 23 девојчице и 23 дечака.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Ћерке су добили:

Маја Димитријевић и Милош Стевановић из Пожаревца, Маринела Пајкић и Урош Јовановић из Жагубице, Душица и Ивица Цветковић из Пожаревца, Александра Живић Грујић и Никола Грујић из Витежева, Милена и Дејан Марановић из Нереснице, Биљана и Иван Долић из Великог Села, Ана и Милош Милошевић из Пожаревца, Милица Првуловић и Милан Стојановић из Брежана, Љиљана Радуљ и Јован Ђорђевић из Жабара, Марија Миловановић и Иван Миладиновић из Петровца, Ана Лазаревић и Никола Васић из Бистрице, Марина и Марко Хајдур из Мајиловца, Снежана Младеновић и Немања Новаковић из Радине, Јелена и Мирослав Ђорђевић из Црљенца, Милица Симеоновић и Хазар Животић, Ивана и Марко Младеновић из Ћириковца, Елизабета и Ненад Пауновић из Топонице, Виолета и Стефан  Ђорђевић из Пожаревца, Јелена Танасковић и Игор Павловић из Живице, Деијана и Синан Демировски из Пожаревца, Мирјана и Саша Перић из Симићева, Дафина и Драган Петровић из Трњана.


Синове су добили:

Марија и Немања Кнежевић из Пожаревца, Александра Јовановић и Драган Стевић из Мрчковца, Тамара и Милан Јованчевић из Божевца, Виолета и Зоран Пауновић из Церемошње, Елвиде Асани и Сердин Демировски из Костолца, Милена Палачковић и Никола Стојимировић из Пожаревца, Катарина и Милан Стевић из Маљуревца, Данијела Ивановић и Бранислав Станојевић Ивановић из Криваче, Тамара Марковић и Милош Василев из Пожаревца, Љиљана Миливојевић и Марјан Голец из Пожаревца, Слађана и Јовица Ивановић из Великог Лаола, Анђела и Милан Милетић из Пожаревца, Анђелија и Драган Мијатовић из Великог Поповца, Кристина Радовић и Никола Ђорђевић из Великог Градишта, Елизабета Масимовић и Асани Ферди из Пожаревца, Силвија Јовановић и Јовица Митић из Миљевића, Сунчица Јањић и Младен Рајић из Сене, Ана Гајић Милошевић и Данијел, Александра и Ненад Миленковић из Ћириковца, Лидија Аљиу и Семир Љуковци из Костолца, Марија Адамовић и Алекса Илић из Пожаревца, Ивана Милосављевић и Себастијан Тошић из Житковице.