2019-03-09T11:46:43+01:00 17. јануара, 2019. 21:56 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 4. до 11. јануара 2019. рођено је 26 беба, 15 дечака и 11 девојчица.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Девојчице су добили:

Ивана Ђурић и Марко из Голупца, Анита Јовић и Игор из Пожаревца, Емина Бошковић и Војислав из Пожаревца, Ивана Миливојевић и Срећко из Пожаревца, Даворка Митровић и Саша Филиповић из Пожаревца, Сања Дендић и Никола из Пожаревца, Милица Маринковић и Никола Маринковић из Пожаревца, Милица Маринковић и Никола из Пожаревца, Биљана Тимић и Радован из Жагубице, Санела Стојадиновић и Јовица из Ћовдина.


Дечаке су добили:

Светлана Недељковић и Иван из Костолца, Аријета Гаши и Ајден из Старог Костолца, Далиборка Живановић и Драган из Берања, Валентина Димитријевић и Драган из Табановца, Јасмина Ђурковић и Иван из Села Костолац, Милијана Савић и Ивица из Ћириковца, Јована Рече и Далибор из Криваче, Александра Марић и Милош из Пожаревца, Милица Вукић и Александар из Београда, Јелена Васић и Горан из Пругова, Ивана Ђорђевић и Милош, Милица Гавриловић и Немања из Костолца, Слободанка Ивковић и Жељко из Церемошње.