2019-03-09T11:45:28+01:00 3. фебруара, 2019. 19:40 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 18. до 25. јануара рођене су 24 бебе, 14 девојчица и 10 дечака.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Ћерке су добили:

Ивана и Драшко Стокић из Бикиња, Ана и Владан Живановић из Пожаревца, Маја Јанковић и Дејан Ивковић из Пожаревца,Саманта Миљковић и Небојша Јовић из Пожаревца, Семрана Занри и Негрун Дрмаку из Костолца, Александра и Дејан Пешић из Пожаревца, Верица Јанковић и Жељко Јовић из Пожаревца, Љиљана и Љубиша Чепкеновић из Пожаревца, Ивана и Немања Николић из Курјача, Данијела Пауновић и Мића Пауновић из Волује, Елвира Камберовски и Селмир Мурина из Костолца, Тања Поповић и Горан Бура из Пожаревца.


Синове су добили:

Марија и Милан Ивковић из Пожаревца, Ивана и Милош Огљановић  из Живице, Јелена Живановић Миленковић и Дејан Живановић из Раденке, Јелена и Горан Ристић из Пожаревца, Оливера Симић и Душан Бунић из Пожаревца, Валнетина и Петар Миладиновић из Пожаревца, Ивана и Милош Симић из Пожаревца, Драгана и владимир Лазић из Топонице, Сандра и Дејан Вујчић из Ракове Баре, Селма Шерифовић и Фернандо Шапранци из Смедерева.