2019-03-09T11:42:43+01:00 1. марта, 2019. 09:47 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

       Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо   информације   о   бебама  рођеним   током протеклог периода. У  периоду од 15. до 22. фебруара 2019. године рођено је 19 беба, 11 девојчица и 8 дечака.

       Редакција новина и портала „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

 


Ћерке су добили:

Елизабета Селимовић и Енис Дермаку из Костолца, Јелена Ибишевић и Данијел Лазаревић из Пожаревца, Данијела и Далибор Чернели из Пожаревца, Јелена и Владимир Илић из Петровца на Млави, Јована и Милан Поповић из Костолца, Драгана Стојадиновић и Дарко Драгулић из Петровца на Млави, Аница и Драган Стојиљковић из Мрчковца, Ивана и Иван Марковић из Пожаревца, Виолета и Данијел Демоњић из Жабара и Сузана и Ненад  Бранковић из Пожаревца.


Синове су добили:

Ивана Цвијовић и Милош Митић из Речице, Ивана Васић и Живан Стевић из Великог Градишта, Мануела и Иван Јанковић из Пожаревца, Милица и Драган Симић из Пожаревца, Нина и Мирко Станковић из Кучева, Наташа и Милутин Шишмановић из Жагубице, Самира и Сењур Демири Костолца и  Кристина и Бранко Дамњановић из Дрмна.