2019-12-27T08:40:50+01:00 27. децембра, 2019. 08:40 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо   информације   о   бебама  рођеним   током протеклог периода.  

У периоду од 13. до 20. децембра 2019. године, рођене су 23 бебе, 16 дечака и 7 девојчица.

Редакција новина и портала „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и  среће !


Ћерке су добили:

Сања и Ивица Пештерановић из Тополовника, Јована Рече и Далибор Перић из Мосне, Ана Бугарин и Милош Милосављевић из Врбнице, Марина Милошевић и Иван Ђурић из Петровца, Емрана Дрмаку и Елвис Малићи из Костолца, Марија и Милош Аврамовић из Пожаревца, Ђурђа Балаћ и Никола Оцокољић из Пожаревца.


Синове су добили:

Марија Јовић и Дарко Видуловић из Жабара, Милица Младеновић и Милан Стојимировић из Пожаревца, Тамара Мишић Јеремић и Бојан из Великог Градишта, Марина Перић и Дејан Неговановић из Влашког Дола, Сандра и Игор Стојановић из Берања, Виолета Милошевић и Дарко Нешић из Живице, Тамара и Александар Живковић из Кличевца, Марија Мишић и Данијел Јевтић из Кучева, Јелица Јенић и Роберт Јовановић из Тићевца, Невена и Дарко Кнежевић из Костолца, Ивана Јеремић и Ален Томић из Пожаревца, Кристина Брзаковић и Иван Јенчић из Пожаревца, Милица Ј. Стојановић и Милош Перић из Пожаревца, Милица Стојановић и Бојан Марковић из Пољане, Јелена и Милош Јотић из Пожаревца, Кристина Аврамовић и Марко Пејић из Симићева.


 У породилишту Опште болнице у Петровцу на Млави рођена је једна беба.