NASI NOVI SUGRADJANIУ породилишту Опште болнице у Пожаревцу,  у периоду од 21.априла до 5. маја 2017. године, рођено је 38 беба, 26 дечака и 12 девојчица. Редакција листа “Реч народа” срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили:

           Данијела Величковић и Драган Бировеско из Породина,Ђулијета и Агуш  Атуши из Костолца, Невена и Александар Илић из Живице, Ивана Јанковић Коцић и Предраг из Пожаревца, Данијела Љушкић и Иван Илић из Пожаревца, Марија и Милош Степановић из Пожаревца, Бранкица и Андреја Перић из Пожаревца, Далиборка и Дамир Богичић из Селишта, Ивана и Раденко Цукавац из Пожаревца, Викторина Пауновић и Свен Гарнез из Волује, Марина Перић и Дејан Неговановић из Влашког Дола, Лидија Милановић и Милош Ђорђевић из Влашког Дола, Данијела и Срећко Стожић из Пожаревца, Милош и Јелена Милетић из Костолца, Ивана Крстић и Златан Рајчић из Пожаревца, Станица и Аднан Денај из Костолца, Биљна Станковић и Миша Јовић из Пожаревца, Рената Дрмаку и Орхан Асани из Пожаревца, Емина Ракић и Жељко Николић из Пожаревца, Габријела Перић и Ћазим Јовановић из Дубравице, Данијела Јовановић и Горан Арсић из Голупца, Јована Стокић и Александар Вукашинов из Костолца, Јелена и Горан Здравковић из Царевца.

Кћерке су добили:

            Габријела Михајловић и Милош Страјиновић из Нереснице, Кристина и Иван Стојановић из Кучева, Драгана Анђелковић и Сејнур Гудинци из Костолца, Марија Бјелајац и Драган Јевтић из Пожаревца, Милена Младеновић и Миша Влајковић из Пожаревца, Катарина и Милош Драгутиновић из Пожаревца, Анела и Никола Трајковић из села Баре, Слађана Стојаковић и Златан Станојловић из Брзохода, Данијела и Милан Бранковић из Великог Лаола, Невена Јовановић и Слађан Траиловић из Равништа, Александра у Стефан Алексић из Дрмна, Ђуљијана Османи и Кенан Љатифи из Костолца.

Share.

1 коментар

  1. Mi svi ljudi dobre volje i ciste svesti Cestitamo na tolikom broju rodjeni Beba..Neka su zive i zdrave ..Pohvala na bollnicko osoblje..i cestitke..Njihov rad i trud..treba se pohvaliti.

Skip to content