2017-05-19T21:52:31+02:00 19. маја, 2017. 21:52 |

Рођени протекле недеље у пожаревачкој болници

NASI NOVI SUGRADJANI     У породилишту Опште болнице у Пожаревцу,  у периоду од 5. до 12. маја 2017. године, рођене су 22 бебе, 9 дечака и 13 девојчица. Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !

Синове су добили: Тамара Вујичић и Станоје Тодоровић из Брезовице,  Ана Урошевић и Александар Маринковић из Пожаревца, Невена Дамњановић и Милош Мишић из Бубушинца, Тамара и Далибор Животић из Бубушинца, Јелица Здравковић и Роберт Пејић из Осанице,  Марија и НиколаНиколић из Пожаревца, Златица Секулић и Драшко Димитријевић из Великог Лаола, Оливера и Слађан Марковић из Дворишта, Сузана Маринковић и Ненад Мијалковић из Пожаревца,

Кћерке су добили: Ивана Бабејић Павловић и Ива Павловић из Пожаревца, Јадранка Филиповић и Ненад Урошев из Пожаревца, Наташа Огњановић и Срђан Николић из Пожаревца, Биљана и Драгиша Благојевић из Костолца, Шехеразада и Имраи Шапранци из Костолца, Мирјана Новаковић и Срђан Симеоновић из Осанице, Сандра Маслењак и Виктор Николић из Костолца, Драгана Стојадиновић и Јока Марко из Пожаревца, Жаклина Митић и Давор Стојановић из Осанице, Милица Стојковић и Никола Јовановић из Острова, Александра и Зоран Вељковић из Пожаревца, Биљана Николић и Радован Тимић из Жагубице.