У великој сали Спортског центра Пожаревац, у недељу, 5. марта, са почетком од 18 часова, одиграће се рукометна утакмица између Омладинског рукометног клуба „Млади радник“ и Рукометног клуба „Kуршумлија“.

Организатори утакмице позивају љубитеље овог спорта да подрже спортисте и присуствују овом сусрету пожаревачких и куршумлијских рукометаша.

ОРK „Млади радник“ у наставку првенства највише ће се ослонити на играче који потичу из сопствене базе, односно млађе генерације. Играњем у јаком такмичењу стећи ће што више искуства.

Такође, ОРK “Млади радник” у недељу је домаћин турнира Супер лиге млађих категорија узраста до 16 година. Ово је такмичење које се игра за првака државе. Екипа ОРK „Млади радник“ има могућност да дође до финалног турнира који се игра у мају. Овај тим тренутно заузима треће место са изгледима да и након овог турнира задржи, или побољша позицију на табели.

Утакмице се играју 5. марта у великој сали Спортског центра Пожаревац, са почетком од 9 часова.

Распоред утакмица:
-9 часова – „Млади радник“ – „Рудар“
-10 сати – „Уб“ – „Борско језеро“
-11 часова – „Младост 2012“ – „Металац“
-12 сати – „Рудар“ – „Шамот 65“
-13 сати – „Млади радник“ – „Уб“
-14 часова – „Металац“ – „Борско језеро“
-15 часова – „Шамот 65“ – „Младост 2013“

У недељу, 5. марта, рукометаши ОРK „Млади радник“, узраста 2008. годиште и млађи, у Ћуприји учествују на „Дунав осигурање Спортске игре младих“.

Један број играча из ове екипе игра и за први тим који се такмичи у Супер „Б“ рукометној лиги Србије, односно играју утакмицу која истог дана од 18 часова.

Share.

Comments are closed.

Skip to content