2021-06-08T15:02:42+02:00 8. јуна, 2021. 14:49 |

Са ARRIVOM за Црну Гору уз личну карту или пасош. Цене карата већ од 9 евра

Kомпанија Arriva – Litas од 20. јуна почиње са поласцима до Црногорског приморја из Пожаревца преко Свилајнца, као и из Неготина преко Зајечара и Бора.

Новина је да ће се ове године линије у јуну реализовати на сваких 5 (пет) дана док ће у јулу и августу саобраћати три пута недељно.

Један од најлепших залива света, најдубљи кањон Европе, највеће језеро на Балкану, очувана прашума, четири национална парка, бројни резервати и заштићена подручја, пешчане плаже и тиркизно Јадранско море – само су неки од разлога због којих се бројни туристи одлучују баш за Црну Гору.

Arriva ће отворити своју прву међународну линију и то ка Црној Гори, након дуго времена и изазовног периода који је погодио транспортну индустрију. Близина дестинације, релативно лака процедура за прелазак преко границе, само су неки од разлога да верујемо да ће људи бирати управо Црну Гору. Режим уласка у Црну Гору је поједностављен у односу на период када је био пик пандемије. Сада, све што је држављанима Републике Србије од докумената потребно је важећи пасош или лична карта, што наше кориснике посебно радује јер нема додатних трошкова”, истиче Ана Лаушевић, менаџер за корпоративне комуникације.

У Arrivi додају да је онлине куповина карата све популарнији начин куповине.

– Трендови путовања се мењају. Због брзог темпа живота, људи немају претерано много времена за обављање дневних обавеза. Из тог разлога, све више људи одлучује се за куповину “из фотеље”. Заправо, драго нам је да је схваћена суштина динамичких карата, а то је да се не штеди само време, већ и новац. Онлajн цена карата за Црну Гору ће ићи већ од 9 евра, што је невероватна уштеда за буџет уколико, као што је то најчешће случај, путује цела породица. Поред тога, у тренуцима док је ковид пандемија и даље присутна, куповина карте онлајн је свакако безбеднија опција, с обзиром на то да нема готовинске размене новца, али ни чекања у редовима, додаје Ана Лаушевић.

У Arrivi се од почетка ковид пандемије придржавају свих прописаних мера Владе Републике Србије и ресорног Министарства, а које се односе на безбедно понашање у возилима, али и пре самог путовања. То укључује обавезно ношење маски (у возило се не може ући без маске), али и редовно проветравање и дезинфекција возила.

Додатно, уз сјајне погодности за путнике који карте могу купити на чак три месечне рате, Arriva нуди попусте и за децу, омладину до 26 година, пензионере, породице и групе веће од 4 члана.  У Arrivi додају и да је у дану одласка, али и повратка из Црне Горе, могуће користити Arrivine међумесне линије потпуно бесплатно.

Такође, током целог путовања, сви путници могу уживати у услузи бесплатног Wи-Фи-ја.

 Више информација о самим поласцима, погодностима и попустима можете пронаћи на сајту www.arriva.rs или послати упит путем имејла на info@arriva.rs, као и на бесплатан број телефона Инфо центра Arrive 0800 101 012.

О компанији ARRIVA

Arriva је један од водећих пружалаца услуга превоза путника у Европи, запошљава више од 53.000 људи и годишње испоручује 2 милијарде путничких путовања у 14 европских земаља. Аррива је део Деутсцхе Бахн (ДБ), једне од водец́их светских компанија за превоз путника и логистику, и одговорна је за регионалне путничке услуге ДБ ван Немачке. Више информација о компанији доступно је на https://arriva.rs/.