svet-sporta

Прекид у Великом Градишту

     Пријaтељска утакмциа између Младог борца (Велико Орашје) и Слоге 1933 (Петровац на Млави) прекинута је у 43. минуту код резултата 0:0. Тренер гостију Ненад Гроздић повукао је свој тим са терена, јер је  домаћи играч Поповић ударио  песницом у лице фудбалера из Петровца на Млави.

                                      Стартовали кошаркаши

     КК Пожаревац увелико тренира. Уводни део припрема за наредну превенствену сезону води помоћни тренер Виктор Сандић, све док се шеф струке Владимир  Влашкалић не врати са летњег кампа.


                                           Најбољи су „слатки момци“  

     Поред сениора на турниру у малом фудбалу „Бубушинац 2017“ Учествовале   су и јуниорске екипе. Прво место освојила је екипа „Слатки момци“ (Трњане), друго место припало је екипи „Црна подморница“ (Костолац), а треће екипи „Браћа Мити (Бубушинац).


                                     Нajуспешнији у Бубушинцу

      За најбољег играча турнира у Бубушинцу у конкуренцији јуниора проглашен је Данијел Лакић, а голман Андрија Ђорђевић, док је најефикаснији стрелац био Марко Цвијић.


                                               Промена тренера

       Тренерски кадар у школи фудбала Млади радник 1926 је делимично  измењен. Добрица Рајић и даље ће водити петлиће. Пионири су добили новог тренера, са њима ће радити Маријан Цизлер. Кадете је преузео Иван Николић, а са омладинцима наставља да ради Небојша Стојићевић. Са голманима свих узраста ради специјалиста  Дејан Ранковић, професионални тренер.

 


                                    Траиловић секретар школе

       За секретара школе фудбала Млади радник 1926 постављен је Саша Траиловић. Од ове јесени (2017/18) селекције пионира, кадета и омладинаца Школе фудбала Млади радник 1926 такмичиће се у официјелним лигама за ове узрасте које води ФС РЗС.


                       Резултати пријaтаљских утакмица

ПОЉАНА: Напредак – Љубичево 3:2 (0:1). ВЕЛИКА ПЛАНА: Морава – Хомољац (Жагубица ) 1:1 ( 0:0 ).

   


                                Долазе Новосађанке     

       Наредне недеље на Градском стадиону (Вашариште) од 17 часова одиграће се пријатељска утакмица између суперлигашких екипа ЖФК „Пожаревац“ и ЖФК „Војводина“ (Нови Сад). Улаз је бесплатан.

  Раде Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content