2020-06-18T09:24:27+02:00 18. јуна, 2020. 09:24 |

Санирани домови културе

Средствима локалног буџета ове године у селима голубачке општине санираће се један већи број домова културе. Ради се оним културним објектима који су изграђени нешто раније и код којих је време учинило своје па су неопходне адаптације и веће поправке како у унутрашњ  унутрашњем тако и на спољашњем делу зграда. 

        Ових дана ти радови приведени су крају на Дому културе у селу Малешево. Поправљен је комплетан кров, сређена је спољна фасада, постављена нова столарија и сређене унутрашње просторије. Укупна вредност радова је око 583.918 динара, сва средства обезбеђена су из буџета Општине. 

         Иначе, поред Дома културе у Малешеву, ових дана завршени су и радови на још једном културном објекту, на Дому културе у Миљевићу. Током овог месеца, наиме, урађена је спољна фасада, стари олуци су замењени новим, а постављене су и нове окапнице. Пре ових радова комплетно је уређена унутрашњост објекта.

Дом културе у Малешеву пре и после санације

        У овој подунавској општини до краја године буџетским средствима реализоваће још неке инвестиционе захвате на сеоским објектима. 

                                                                                                                                                     Љ. Настасијевић