Још један трофеј је у игри

Нема одмора за кошаркашке сладокусце!

Након првака АБА лиге, време је да добијемо најбољи тим у српском кошаркашком шампионату. Нешто измењен систем такмичења донео нам је очекивани полуфинални дуел.

До саме завршнице Кошаркашке лиге Србије стигли су Црвена звезда, Партизан, ФМП Меридиан и Мега. Београдски црно-бели су одустали од даљег такмичења, тако да ће у финале поред ФМП Меридиана ући Црвена звезда или Мега. У зависности ко први дође до два тријумфа.

То значи да ћемо имати интересантне мечеве, а да комплетан утисак буде потпун потрудила се кладионица Меридиан, која је поново припремила најбољу спортску понуду код нас.

Међутим, пре него што пређемо на нешто детаљнију анализу, желимо да вам откријемо како можете бити на само корак од најјачих квота, али и то како можете да остварите још неки бенефит.

ПРЕУЗМИ БОНУС УЗ ИЗНЕНАЂЕЊЕ – 500 РСД + iPhone 13

О чему се ради?

Регистрацијом на meridianbet.rs добијате поклон БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ У ИЗНОСУ ОД 500 РСД БЕЗ УСЛОВА за онлајн и уживо клађење, али и могућност да уђете у трку за iPhone 13!

Како бисте освојили најновији iPhone 13 неопходно је да до 30. јуна одиграте највише тикета са минималном уплатом од 100 РСД!

Јасно је да је понуда врхунска, а када урадите све што је неопходно, следи преглед најбоље понуде за саму завршницу најјачег кошаркашког такмичења у Србији.

ПРЕУЗМИ БОНУС УЗ ИЗНЕНАЂЕЊЕ – 500 РСД + iPhone 13

Црвена звезда неће имати много времена за одмор, након пет „рововских борби“ у финалу АБА лиге са Партизаном. Црвено-бели ће сада ући у окршаје за трећи трофеј у сезони, где ће их чекати увек неугодне екипе у виду ФМП Меридиана и Меге.

Црвена звезда је фаворит и ту нема дилеме, али кошарка нас је у више наврата научила да не победи увек она екипа која на папиру има бољи тим. Тога су свесни и букмејкери кладионице Меридиан, који су припремили најјаче квоте за поменуте полуфиналне серије.

ПРЕУЗМИ БОНУС УЗ ИЗНЕНАЂЕЊЕ – 500 РСД + iPhone 13

Када погледамо квоте, можемо закључити да Црвена звезда има све на својој страни. Квота на победу црвено-белих износи 1.10, док је квота на евентуалну победу Меге 5.60.

Комплетну понуду за утакмице пулуфинала Кошаркашке лиге Србије можете пронаћи на meridianbet.rs.

ПРЕУЗМИ БОНУС УЗ ИЗНЕНАЂЕЊЕ – 500 РСД + iPhone 13

ИГРАЈ ЗА КАТАР – СПРЕМИ СЕ ЗА СВЕТСКО: Подсећамо вас да је у кладионици Меридиан у току до сада невиђено такмичење на нашим просторима. Сви играчи имају прилику да освоје пут, карту и смештај за Светско првенство у фудбалу, које се у новембру одржава у Катару. Све што је потребно јесте отворен налог на сајту meridianbet.rs и учешће у свакодневним изазовима из области спорта и слот игара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content