2017-08-20T21:37:31+02:00 20. августа, 2017. 21:37 |

СЕОСКИ КЛУБ ДУГЕ ТРАДИЦИЈЕ ПОНОВО СТАЈЕ НА НОГЕ: Ћириковчани воле „Слогу“

6.-ДОБРИВОЈЕ ЈОВАНОВИЋ,ВЛАДАН ДИНИЋ,СЛАВИША МИЛУТИНОВИЋТешке дане имала је „Слога“ из Ћириковца у прошлој такмичарској сезони. Са само једном победом и једним ремијем, чврсто прикована за дно табеле МОЛ „Дунав“, екипа из Ћириковца је испала из овог ранга такмичења. Уследила је и казна одузимања једног бода, тако да је имала неславан биланс. Од 26 сусрета забележена је 1 победа,1 реми, а изгубљена су 24 сусрета, гол разлика је катастрофална 34:108 (-74).

       Овај тим је у великој кризи. Зато је одржан хитан састанак да се оживи Клуб велике традиције. Скупом је председавао Добривоје Јовановић, председник МЗ Ћириковац. Присутни су били и представници ГФС „Пожаревац“ Владан Динић, председник, и Славиша Милутиновић, члан УО. Поред председника Клуба Дејана Витића, били су и остали чланови руководства, као и неколико играча.

Сви присутни су се сложили и заложили да „Слога“ мора да се оживи,односно настави са такмичењем у Градској лиги. У том смислу, обећана је и конретна помоћ од стране ГФС „Пожаревац“,а за тренера је постављен Јовица Станић.

 – Стање је тешко и зато смо организовали овај радни састанак да се договоримо шта ћемо предузети. Сви Ћириковчани воле Слогу и учинићемо све да Клуб опет стане на ноге и да се од септембра такмичи у Градској лиги „Пожаревац“. Морамо да очувамо традицију, јер Клуб је основан давне 1932.године. Имали смо успоне и падове, па ћемо и ову кризу да превладамо. Само слогом „Слога“ се спасава, и зато не смемо дозволити да се Клуб угаси. Надамо се да ћемо наићи на разумевање и подршку свих који могу да помогну, убеђен је председник клуба ДејанВитић.

Текст  и фото: Р.Сандић