2021-04-23T19:53:11+02:00 23. априла, 2021. 19:53 |

Снижење 20%+30% поводом Светског дана књиге до 25. априла!

Због огромног интересовања, акција коју је Вулкан издаваштво организовало поводом Светског дана књиге и ауторских права продужава се до 25. априла!

Искористите јединствене погодности, посетите сајт www.vulkani.rs и уживајте у читању књига које ће вас одушевити! Сва издања Вулкана, Вулканчића и YA Вулкана можете купити по специјалним ценама, сниженим за додатних 30% уз наш стални попуст од 20% за онлајн-куповину. Како би викенд посвећен књизи био потпун, за време трајања акције достава на територији Републике Србије је бесплатна.

Захваљујући књизи, човек је стицао и делио знања, богатио машту и снажио дух. Захваљујући људима који негују и шире љубав према читању, у савременом свету модерних технологија књига се одржала, а њена важност се није умањила.

Само на сајту www.vulkani.rs, до недеље, 25. априла, уживајте у куповини по невероватним ценама, уз бесплатну доставу на територији Републике Србије!

* Због великог интересовања акција је продужена до недеље, 25. априла, и односи се на све књиге Вулкан издаваштва.

** Током трајања акције сва издања Вулкана, Вулканчића и YА Вулкана снижена су за додатних 30% уз редовних 20% попуста приликом онлајн-куповине.

*** За време трајања акције достава на територији Републике Србије је бесплатна.