2019-12-30T17:31:16+01:00 30. децембра, 2019. 15:20 |

Спасовић: У 2019. капиталне инвестиције вредности три милијарде динара

У Пожаревцу је одржана традиционална новогодишња конференција за штампу Градског одбора Српске напредне странке.

Представцима редакција локалних медија обратио се Бане Спасовић председник Градског одбора СНС Пожаревац и градоначелник Пожаревца, који је сумирао резултате свега што се претходних 365 дана радило у оквиру буџетске године.

Наглашавајући да 2019. година није била ни мало лака и да никада већа средства нису опредељена за инвестиције, Спасовић је указао на то да је за протекле три и по године у Граду било капиталних пројеката у приближној вредности од осам и по милијарди динара. Од те бројке, капиталне инвестиције у 2019. години износе око три милијарде, а неки пројекти своје финансијско извршење настављују и у наредној 2020. години.

О сваком од реализованих пројеката, току реализације, финансијским показатељима вредности, областима у које су средства уложена, значају за грађане Пожаревца и будуће генерације, можете чути у тонском запису који следи:

 

Председник Градског одбора Српске напредне странке Пожаревац и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић  је на крају  обраћања суграђанима упутио честитке поводом наступајуће Нове 2020. године и празника Христовог рођења, Божића.