2021-11-16T08:57:25+01:00 16. новембра, 2021. 08:57 |

Специјални попусти на одабране наслове (промо)

У периоду од 15. до 17. новембра очекује вас сјајна понуда на сајту вулкани.рс. За верне читаоце припремили смо више од 50 узбудљивих наслова из области белетристике и нефикције, који су током трајања акције на попусту од 30%, 35% и 40%. Достава књига Вулкан издаваштва које су на акцији до 17. новембра је бесплатна на територији Републике Србије.

Вулкан издаваштво препоручује неке од наслова уз које ћете уживати током новембра.Сазнајте зашто је Тиха ватра гори Поле Хокинс након Девојке из воза био најишчекиванији трилер сезоне? Напето, узбудљиво, психолошки трилер који оставља без даха! Лондон. Беживотно тело мушкарца пронађено је на броду на којем је живео. Очигледно је да је у питању брутално убиство, а круг осумњичених стеже се око три жене. Тиха ватра гори је роман који љубитељи трилера једноставно морају имати у кућној библиотеци.


Остајемо на пољу психолошких трилера и препоручујемо вам књигу Девојка А ауторке Абигејл Дин. Рецензија Поле Хокинс за овај роман гласила је кратко и јасно: „Фантастично.“ Лекс Грејси не жели да размишља о својој породици. Не жели да размишља о одрастању у Кући ужаса својих родитеља. И не жели да размишља о себи као о Девојци А: оној која је побегла. Овај трилер је попут урагана освојио свет и месецима влада светским топ-листама! Ускоро ће доживети и екранизацију под режисерском палицом Јохана Ренка, режисера ТВ серије Чернобиљ, епизода Бреакинг Бад и Тхе Wалкинг Деад, али и спотова највећих музичких звезда као што су Мадона, Боуи, Кајли Миног, Лана дел Реј,


„Пригрлите дух понизно и захвално, и крочите у своје бескрајно унутрашње биће“, поручује нам Лујза Хеј у својој књизи Захвалност: начин живота. Овај бестселер, који је и самој Лујзи Хеј био нарочито драг, сведочи о томе колико је важно пронаћи захвалност – тај важан састојак живота који ће отворити врата вашег срца и омогућити вам да осетите повезаност с другим људима. Одабравши приче неких од најбољих учитеља и аутора, она је у овој ризници показала како нас овакав начин живота ослобађа свих тамница у које смо се закључали, испуњавајући наше животе љубављу, радошћу и стваралачком енергијом.


Самоћа и друштво ауторке Силване Патерностро је књига за све оне који воле Габријела Гарсију Маркеса и његово стваралаштво, те желе више да сазнају о његовом приватном животу, али и многобројним успесима које је постигао захваљујући свом преданом раду и таленту. Усмена историја о биографији легендарног латиноамеричког писца Габријела Гарсије Маркеса раскошан је и редак историјски документ који чува колективно сећање на његов живот, те промишља о занимању писца из угла обичних људи, запитаних о томе како је дошао до рилкеовског нужног пакта са самоћом.


Кратка повест сваког ко је икад живео је књига за љубитеље популарне науке, за све оне које интересује генетика, савремена истраживања, али и историја. Познати научни писац Адам Радерфорд у овој књизи прецизно објашњава на који начин геномика у потпуности реисписује причу о људима – од пре сто хиљада година па све до сада. Ова књига је једна демистификујућа и осветљујућа слика онога што јесмо сада, и пута кроз који смо прошли да бисмо то постали.

Не пропустите ову фантастичну прилику и погледајте све наслове који су на акцији кликом на линк!

Обојте јесен сјајним књигама Вулкан издаваштва!

 

* Акција се односи на одабране наслове Вулкан издаваштва и трајаће до 17. новембра.
** Током трајања акције достава на кућну адресу на територији Републике Србије је бесплатна.
*** Попусти од 30%, 35% и 40% се не сабирају са већ постојећим попустом на сајту.