2017-03-29T10:00:09+02:00 29. марта, 2017. 10:00 |

Спортски савез општине Кучево: Лопте на поклон школама

0156На пригодној церемонији одржаној у свечаној сали Скупштине општине Кучево, председник Спортског савеза општине, Зоран Демић, уручио је представницима основних школа по десетак лопти за различите спортове.

Како смо то раније наговестили, акценат стављамо на развој школског спорта. Формиран је Школски спортски савез Општине који ће створити услове за  лакше и брже спровођење активности везаних за развој спорта у школама, рекао је председник ССО Кучево Зоран Демић и додао: – Данас смо у прилици да свакој од школа донирамо по сет од десет лопти за различите спортове – фудбал, кошарку, рукомет  и одбојку. Такође, данас испуњавамо и наше обећање да ћемо победницима Општинског такмичења у малом фудбал, и у мушкој и у женској конкуренцији поклонити по гарнитуру дресова да би нас могли достојно репрезентовати на Окружном такмичењу. Још смо, у сарадњи са спонзорима, обезбедили по једну гарнитуру дресова за ученике млађих разреда у све четири основне школе.

Донације су у име школа примили Јелена Живановић, директорка ОШ „Вељко Дугошевић“ у Турији, Небојша Вељић, директор ОШ „Милутин Миланковић“ у Раброву, Раденко Јовичић, заменик директора ОШ „Угрин Бранковић“ у Кучеву и Владимир Ћамиловић, професор физичке културе у ОШ „Слободан Јовић“ у Волуји.