Учествујте у Плазма наградној игри и освојите фантастичан Плазма кампер Coral Axess 650 или један од 4 сјајна Opel Crossland аутомобила.

Плазма, неизоставан сапутник сваког путовања, овог лета за своје верне потрошаче организује наградну игру „Путовање пуно Плазме” у којој, почев од 10. јула, можете освојити дневне, недељне или главну награду – фантастични Плазма кампер.

Све што је потребно да урадите јесте да купите минимум 450 грама Плазме, сачувате рачун и пошаљете СМС поруку на број 5544 са бројем рачуна који се налази на крају рачуна или да унесете код на www.plazmanagradnaigra.rs.

У периоду од 8. јула до 13. августа, стиже Плазма караван у чак 5 градова: Пожаревац, Београд, Нови Сад, Ниш и Крагујевац и доноси незаборавну забаву и сјајне активације за све генерације.

Први домаћин Плазма каравана 8. и 9. јула, од 16 до 21 часова, биће град Пожаревац. У Спортском центру Пожаревац Пожаревљани ће имати прилике да уживају у разним активацијама за целу породицу, али и да заврте „Точак среће”, и завире у унутрашњост фантастичног Плазма кампера.

Лето је савршено време за откривање нових дестинација и стицање незаборавних искустава, а Плазма је неизоставан детаљ који носимо са собом, јер са њом осећај је као код куће, увек и где год да смо. Плазма, као доследни сапутник сваког путовања, у периоду од 10. јула до 14. године, награђује своје верне потрошаче наградама пуним Плазме.

Сваки дан очекује вас 10 Плазма кофера, док ће четири срећна добитника освојити Opel Crossland аутомобиле. А највећа срећа чека добитника главне награде, фантастични Плазма кампер пун Плазме створен за сваки пут.

Следећа станица Плазма каравана је Београд, 15. и 16. јул, на Ади Циганлији, Камени град, од 10 до 16 часова. Сјајну атмосферу Плазма караван доноси и у Нови Сад, 22. и 23. јула од 10 до 16 часова на Штранду, док ће последње две станице Плазма каравана бити Ниш и Крагујевац.

Више информација на сајту www.plazmanagradnaigra.rs или Плазма званична на друштвеним мрежама.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content