2019-09-13T16:38:33+02:00 13. септембра, 2019. 16:38 |

СТОНИ ТЕНИС: Спремни за старт

Пожаревачки стонотенисери марљиво раде и спремају се за што успешнији старт у новој суперлигашкој сезони, која почиње наредног викенда. Шеф струке уједно и стандардни првотимац Бобан Ивић, не крије оптимизам.

 -Клуб су напустили Денис Чонић, који је прешао у Раднички из Новог Сада, а Лука Јовичић каријеру настављња у Немачкој. Уместо њих ангажовали смо играче из београдског Партизана, Бојана Милошевића и Милоша Савића. Резервисти су наши омладинци: Милош Митић, Ђорђе Грујичић и Богдан Станојевић, каже Ивић.

СТК „Пожаревац“ је већ пуних осам сезона члан Супер лиге Србије.

 -Пре десет година браћа Крстић су направили клуб и ову салу некадашње Модне конфекције „Ћеба“ адаптирали, чиме су створили услове за рад и такмичење. То су изузетни стонотениски радници. Небојша Крстић је председник, а његов брат Иван Крстић је потпредседник. Захваљујући њиховом самопрегорном и пожртвованом раду, клуб је постао члан наше елитне лиге у којој се осам година такмичи. За наредну сезону планирамо опет средину табеле, што је реално и прихватљиво у сваком погледу, каже Ивић.

Прво коло СТК „Пожаревац“ игра као домаћин у суботу 14. септембра са екипом „Униреа“ из Уздина. Почетак је у 19 часова , а улаз бесплатан.

                                                                                                                    Р.Сандић