2020-06-14T18:20:03+02:00 14. јуна, 2020. 18:19 |

Стонотенисери Завода Пожаревац најбољи (10. јун 1977)

ЗАВРШЕНЕ ЧЕТВРТЕ РАДНИЧКО – СПОРТСКЕ ИГРЕ РАДНИКА

Стонотенисери Завода за социјално осигурање, Основне организације Пожаревац освојили су прво место на 4. Радничко – спортским играма које су од 1. до 5. јуна одржане у Врњачкој Бањи. На играма је учествовало више од  500 такмичара из целе Србије сврстаних у 16 екипа. 


 Такмичење у стоном тенису протекло је у апсолутној надмоћности представника Пожаревца. Јовица Ристић, Радомир Сандић и Милан Пауновић нису имали ни један пораз. Убедљиво су савладали све своје противнике и заслужено освојили прво место и златну медаљу. Треба рећи да су и пожаревачки фудбалери приказали задовољавајућу игру освојивши, у врло јакој конкуренцији, врло добро, пето место. Запажени су били и чланови екипа у стрељаштву и спортском риболову.

Ако узмемо у обзир да су на овим играма учествовале екипе из Београда, Лесковца, Ниша, Врања, Новог Пазара, Титовог Ужица, Крушевца, Краљева Ћуприје, Крагујевца, Смедерева, Шапца, Зајечара, Прокупља, Пирота и Светозарева, онда можемо са задовољством констатовати да су наши представници апсолутно оправдали наде које су у њих полагане при поласку на такмичење.

                                                                                                                                                               Д. Брковић