У петак, 14. децембра, од 17 сати до поноћи, у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама „Делфи“, одржаће се деветнаеста регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања и гифт програм.

У Ноћи књиге купци остварују попуст на Лагунина издања: за куповину једне књиге биће 25% попуста, за две 30%, за три књиге 35%, а за четири и више књига 40%.

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође за 20%. Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

И овога пута, велики број Лагуниних писаца дружиће се са читаоцима, а многобројне библиотеке ће одобравати попусте на чланарину и организовати посебан програм.

Ноћ књиге ће се одржати у 28 градова у Србији и региону, на 57 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Бијељини, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content