2018-09-21T10:06:36+02:00 21. септембра, 2018. 10:06 |

СВЕТ РИБОЛОВА: Милан и Влада путују у Италију

ОСР „СМУЂ“ ПО ТРЕЋИ ПУТ НА СВЕТСКОМ МУШИЧАРСКОМ ПРВЕНСТВУ

Светско првенство у мушичарењу се ове године, по 38. пут одржава у срцу италијанских Алпа, у Трентину. Одвијаће се на пет сектора – на рекама Сарца и Ноце, као и на језеру Корнисело, а учествовују 32 екипе из целог света. Србију представља екипа од пет такмичара који су се за наступ у репрезентацији изборили у Државној лиги: Тихомир Лукић из Лазаревца, Дејан Пастронијевић из Злота, Владислав Тодоровић из Беле Цркве и два члана ОСР „Смуђ“ из Пожаревца – Милан Мартић и Владимир Марковић, који ће обављати и дужност капитена наше репрезентације.

        „Захваљујући напорима председника ОСР „Смуђ“ Саше Радосављевића, управи клуба и бројним донаторима, обезбеђена су финансијска средства и сви услови за пут и боравак наших такмичара на овој великој и важној манифестацији. ОСР „Смуђ“ се посебно захваљује члану Градског већа за спорт Ани Миљанић и Спортском савезу Града Пожаревца на челу са председником Златаном Костићем, који су и ове године помагали пожаревачким репрезентативцима да се припреме за учешће на светском првенству.

        Како нашим момцима не мањкају искуство, знање, воља, жеља и снага, очекује се добар пласман“, каже Лепомир Ђорђевић, секретар ОСР „Смуђ“.