Нови председник Извршног одбора Народне странке Пожаревац је адвокат Миодраг Тадић, иначе, бивши заменик окружног јавног тужиоца. За потпредседнике изабрани су Душан Младеновић и Дејан Животић.

Нови представници изабрани су на последњој седници Градског одбора Народне странке Пожаревац, одржаној 20. прила, на предлог председништва Градског одбора.

Како се наводи у саопштењу ове странке, досадашњи председник Извршног одбора НС Пожаревац Бојан Тодоровски, повукао се са ове функције због преласка на нову у централним органима странке.

Тодоровски је тим поводом исказао уверење да ће људи који ће у будућности водити Извршни одбор Народне странке Пожаревац у још већој мери допринети бржој промени актуелног режима: – Шанса и одговорност коју будући руководиоци добијају није мала и зато им у своје лично име, као и у име Народне странке, честитам и позивам све чланове Народне странке Пожаревац да им у будућем раду пруже безрезервну подршку, додао је Тодоровски.

Актуелни председник Градског одбора Народне странке Пожаревац Ненад Илић, такође је честитао новоизабраним члановима Извршног одбора и Тодоровском пожелео пуно успеха у будућем раду на новој функцији.

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content