2020-09-22T14:07:13+02:00 22. септембра, 2020. 14:07 |

Тенис: Одржан турнир за младе полазнике

У организавији Тениског клуба „Пожаревац 1984“ недавно је одржан турнир за полазнике Клуба, који је окупио тридесет дечака и девојчица узраста 10 и 12 година. Мечеви су одиграни на теренима Спортског центра Пожаревац.

Полазници Школе тениса, под будним оком тренера Милана Марковића, приказали су добру игру и спортски дух који улива наду да ће овај град у наредним годинама изнедрити успешне такмичаре.

У категорији дечака, у финалу, Лука Јовановић победио је Илију Динића, док је треће место освојио Богдан Величковић победом над Милицом Балић. Илија и Милица одиграли су турнир на нивоу Републике Србије „Игре су закон“ који је организован у Брзећу и као најмлађи учесници остварили завидан резултат.

У другој групи турнира победа је припала Вељку Маринковићу, друго место заузео је Сава Симјановић, док су треће место поделили Михајло Никић и Алекса Гачевић.

У категорији девојчица, у финалу је победу однела Јована Стојићевић победивши Милу Михајловић, док су за треће место меч одиграле Анастасија Костић и Николина Митрашиновић.

Код најмлађих полазника турнир је освојио Лука Марјановић, који је био бољи од Јане Грујић.

Пехаре и медаље тенисерима уручио је председник Тениског клуба Зоран Јоњић, а дипломе о успешно завршеној Школи тениса, тренер Мики Марковић, док је посебне поклоне, мајице и качкете такмичарима предао бивши тенисер, данас успеш предузетник Аца Динић.