2021-02-06T10:40:27+01:00 6. фебруара, 2021. 10:40 |

Тренинзи у балону пре и после подне

Млађе селекције Младог радника 1926,  пионирска кадетска и омладинска које се такмиче у лигама ФС РЗС, свакодневно раде у балон-хали  СЦ „Пожаревац“, и пре и после подне.Са пионирима годишта 2006/07. и 2008. који играју у Подунавско-Шумадијској лиги, а јесенас су освојили друго место са три бода мање иза Плане из Велике Плане, ради прослављени фудбалски ас Младог радника и Црвене звезде, бивши репрезентативац и интернационалац Марјан Марковић и спрема их за прво место.Омладинци се такмиче у Другој Подунавско-Шумадијској лиги. Тренер Небојша Стојићевић марљиво ради како би ова генерацијам у наставку првенствам задржала прво место које је освојено у јесењем делу  и пласирала се у виши ранг такмичења.

Са кадетима ради тренер Зоран Ристић и они се такмиче у Првој кадетској лиги ФС РЗС. Пред њима је такође важан задатак и обавеза да изборе опстанак у овом рангу.

Све три селекције имају изврстан играчки потенцијал и Млади радник 1926 са својим пионирима, кадетима и омладинцима има сигурну будућност.   

                                                                                                                                                       Р. Сандић