Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, београдски Сајам туризма, сваког фебруара, успешно промовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Београдски Сајам туризма је једна од најуспешнијих манифестација у региону. Само туризам са толико шарма спаја бизнис и задовољство, а само путовања имају неодољиву привлачност за све људе на планети.

И ове године Туристичка организација Града Пожаревца представиће се  на сајму од 20. до 23. фебруара, на штанду у хали 4.

 

На међународном сајму туризма у Софији

Туристичка организација Града Пожаревца представиће се на Међународном сајму туризма у Софији од данас (четвртак 13. фебруар) до 15. фебруара. Балдић истиче да ће заједнички наступати под кровом Туристичке организације Србије са десет других туристичких организација  из Србије које су виделе свој интерес у промоцији и популаризацији туристичких понуда.

 

        В. Балдић

Како теку припреме у Туристичкој организацији Града Пожаревца сазнали смо од директора Василија Балдића.

-Интензивно се припремамо и радимо, пре свега на дизајну штанда. Потрудићемо се да буде репрезентативан  и различит у односу на претходне године. Желимо да Туристичка организација Града Пожаревца буде огледало како треба радити у маркетингу и дизајну на промоцији туризма. И аудио и визуелно штанд ће изгледати савремено и осликаваће туристичку понуду нашег града. Биће укључене и остале установе које ће учествовати у промоцији и представљању града.  Ове године представићемо нову 3D мапу града , урадићемо и редизајн неколико издања и представићемо нов календар манифестација за ову годину, рекао је Балдић.

                                                                                         И.Р.

Share.

Comments are closed.

Skip to content