Финалном утакмицом на стадиону малих спортова у Бубушинцу између Изолатора (Пожаревац) и Пекаре Кепец ( Кличевац), која је одиграна пред 1.200 гледалаца, завршен је овогодишњи традиционални летњи турнир у малом фудбалу.

         Победнику, екипи Изолатора припала је, поред пехара и новчана награда у износу од 55.000 динара, другопласираној Пекари Кепец, такође  пехар и 30.000, а трећепласирани ОФК „Спид“ (Раља), поред пехара припало је и 20.000 динара. На четвртом месту су Ловци (Бубушинац), који су освојили пехар док је Диплому за фер – плеј добила екипа „Пингвини са Мадагаскара“.

         У финалној утакмици јуниора, „Пресинг“ (Костолац) савладао је „Слогу“ (Ћириковац) са 4:1 (2:1). Треће место припало је екипи Младог радника (Пожаревац), који је победио Слатке момке (Трњане) 3:0.

         Најбољи голман је Данијел Добрић (Грк Спид), најбољи стрелац је Милош Пантић (Грк Спид) који је дао 7 голова, а за најбољег играча турнира проглашен је Владимир Симић (Изолатор).

 

ФИНАЛНА УТАКМИЦА – СЕНИОРИ

ИЗОЛАТОРПЕКАРА КЕПЕЦ 7:1 (4:1)

          Бубушинац Стадион малих спортова. Гледалаца: 1.200. Судије: Божидар Марковић (Братинац) и Милош Зечевић (Пожаревац). Стрелци: В.Симић у 4. и 13, Гостојић у 7. и 18, Љубисављевић у 25. и 37, Ристовски у 35. за „Изолатор“, а Катић у 8. минуту за Пекару Кепец.

        „ИЗОЛАТОР:Марко Теодосијевић, Владимир Живадиновић, Марко Љубисављевић, Драган Лекић, Марко Јеремић, Игор Ристовски, Андрија Ранђеловић, Ненад Симић, Никола Гостојић, Владимир Симић.

         „ПЕКАРА КЕПЕЦ: Никола Живковић, Вељко Милошевић, Александар Катић, Милош Сузић, Младен Цвејић, Иван Станковић, Марко Стојадиновић, Ненад Чула, Раде Славковић, Никола Пајић, Славиша Ђуровић.

                                                                                                                 Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content