8.-ТРИ ПРВОПЛАСИРАНЕ ЕКИПЕ - СЕНИОРИУ организацији Културно спортског центра Костолаци уз подршку КК „Пожаревац“, а под покровитељством Градске општине Костолац у граду енергетике одржан је дводневни турнир у баскету (3 на 3).Играле су три категорије играча: пионири (4 екипе), јуниори (4 екипе)  и сениори (14 екипа). Организација турнира је била сјајна, а посета још боља. Велики број грађана Костолца са пажњом је пратио ово такмичење.

Код пионира победила је СИМ бригада (Пожаревац) која је у финалу надиграла екипу „Буђавци“ 8:6. Најбољи играч је Илија Мирковић (СИМ бригада). Победник у јуниорској конкуренцији је екипа „Бијем жену“ која је савладала у финалу екипу „Гмаз“ 8:4. Најбољи играч је Лазар Марковић (МВП). Код сениора победник је екипа „Код Галета“која је у финалу добила „Еверест“ 18:12. Најбољи играч је Дарко Рнић („КодГалета“). На турниру је организовано и шутирање тројки. Најуспешнији тројкаш је био Никола Биговић (Еверест).

ФИНАЛНА УТАКМИЦА – СЕНИОРИ

Код ГалетаЕверест 18:12

КОД ГАЛЕТА: Иван Стефановић, Душко Рнић, Ђорђе Ћирић, Младен Стојановић.

ЕВЕРЕСТ: Милан Ишљамовић, Милош Ђорђевић, Коста Огњановић,Никола Биговић.

Екипни пласман – сениори: 1. „Код Галета“, 2. „Еверест“, 3. Дирекција за омладину и спорт, 4. „Мис Сипи“, 5. „Лазаро“, 6.Техно центар, 7. „Галактикоси“, 8. „Dr.Greenthumb“, 11. „Tune Souad“, 12.„ABC“.  Екипе „Казинофаворит“ и „Дивљи запад“, остале су без пласмана.

Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content