У Великој сали Центра за културу „Драган Кецман“ у Кучеву одржана је свечана академија поводом 20 година постојања и рада Установе за одрасла и старија лица „Кучево“. Присуствовао је велики број званица из политичког, јавног, друштвеног и културног живота. На почетку је приказан документарни филм о  раду установе а потом су се присутнима  обратили директор Центра за социјални рад општине са Установом за старија и одрасла лица „Кучево“ мр Верољуб Петровић , председник Општине др Иван Рајичић и државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Миомир Ђорђевић. Потом су појединцима и организацијама за дугогодишњу успешну сарадњу и допринос развоју социјалне заштите као и радницима који су у установи непрекидно 20 година, уручене захвалнице.

     -После толико година постојања и рада ове установе, увидели смо колико је важна њена улога за саме кориснике и породице које су нам своје најближе повериле на бригу и чување. Године за нама су године несебичног рада и пожртвовања свих наших радника којима су у фокусу интересовања увек били корисници али је велика истина да за њихове осмехе и безбрижност велику захвалност дугујемо многим нашим сарадницима и пријатељима, рекао је поред осталог директор мр Верољуб Петровић.

    У културно-уметничком делу програма учествовали су корисници услуга и Дечији фолклорни ансамбл Центра за културу „Драган Кецман“ .

Share.

Comments are closed.

Skip to content