2020-09-04T13:06:46+02:00 4. септембра, 2020. 12:09 |

У Хали спортова Пожаревац: Трофеј Пожаревца

У Хали спортова у Пожаревцу, у суботу, 5. септембра од 16 сати биће одржан Футсал турнир „Трофеј Пожаревца“. Учествују клубови малог фудбала „Пожаревац“, „Нови Пазар“, „Само право“ из Земуна, и „Коњарник“ из Београда.

Члан Скупштине КМФ „Пожаревац“ Ненад Митић истиче да се турнир одржава четврти пут и да ће се због епидемиолошке ситуације одиграти без присуства публике, али ће посетиоци ове мечеве моћи да прате на лајв стриму на фејсбук и инстаграм страници „KMF Požarevac“, а постојаће и могућност праћења испред Хале спортова.

Тренер КМФ „Пожаревац“ Милош Ђорђевић каже да су Петар Пецић и Никола Михајловић напустили екипу због школовања, док су се у клуб вратили Дејан Јовановић из Новог Пазара и Никола Гостојић, који је у прошлој сезони био на Малти. Такође, клуб је појачао и Горан Лепојевић који је до сада играо „велики фудбал “. Ђорђевић се нада првом месту у трећој лиги, као и друголигашком рангу такмичења.

Турнир отвара утакмица између КМФ „Пожаревац“ и КМФ „Само Право“ из Земуна која је на програму од 16 часова. У 17:15 сати играју тимови „Коњарник“ из Београда и „Нови Пазар“ из истоименог града. Утакмица за треће место планирана је у 18:45, док је финале заказано у 20:15 сати.

                                                                                                                 И.Р.