2018-04-13T10:17:29+02:00 13. априла, 2018. 10:17 |

У КАСИДОЛУ: Асфалтиран спортски терен и паркиралиште

У Касидолу је асфалтиран спортски терен површине 1.485 метара квадратних, а уређено је и паркиралиште испред просторија Месне заједнице. Вредност радова премашује три милиона динара. Поменуте радове обишли су градоначелник Пожаревца Бане Спасовић и председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић, са сарадницима.

Градоначелник је истакао да је ово пети спортски терен који је реконструисан у претходних осам месеци и додао да ће градско руководство наставити са оваквим акцијама, јер како је рекао не сме да постоје грађани другог реда и услови у сеоским месним заједницама морају бити приближно исти као и у граду. Он је најавио ускоро отварање јавне набавке за асфалтирање Мариборске улице у Касидолу у дужини од 155 метара и за те радове из градске касе биће издвојено преко 1,5 милиона динара. Такође, потписани су уговори са ЕПС-ом и очекује се расписивање јавних набавки за реконструкцију путне инфраструктуре у седам месних заједница у вредности од 225 милиона динара.

Председник Савета месне заједнице Касидол Петар Миленковић захвалио се градоначелнику и његовом тиму на изведеним радовима, јер се према његовим речима први пут после 30 година реконструише спортски терен и паркинг простор. Он је додао да је то од великог значаја за село зато што се ту окупљају млади, приређују разне манифестације, а овога лета одржаће се и 50. јубиларни турнир у малом фудбалу.

Д. Динић