У Костолцу ће сутра, 30. марта, најмлађи узраста од 3 до 10 година моћи да уживају у представи „Мајстор Марио, снове остварио“. Почетак је у 18 сати, у позоришној сали Дома културе.

Цена улазнице је 300 динара, а организатор програма је Центар за културу „Костолац“. Представа је едукативног и забавног типа коју изводе професионални глумци.

Мајстор Марио је омиљени мајстор дечака и девојчица. Симпатичан, поштен, вицкаст, сналажљив, мајстор Марио долази у сан девојчице Лене која игра игрицу у којој он главни лик и покушава са њим да ослободи заробљену принцезу. Како би је ослободили, Марио и Лена морају да превазиђу разне препреке и савладају многе непријатеље. Наилазе на симпатичну печурку (коју је позлао змај Змаја да превари Мариа), која успева у први мах да их превари слатким речима и још слађим изгледом.

Када Марио узме чаробни прах који му даје печурка, он губи своје способности, затим и памћење и не може да пронађе пут до своје принцезе коју је заробио змај Змаја. Змај Змаја је обећао печуркици да уколико убеди Марија да узме чаробни прах, да ће задобити љубав све деце и да ће јој деца поклонити све играчке и слаткише. Печуркица је насела на Змајина обећања али захваљујуци девојчици Лени и принцези Бресквици схвата да је погрешила, да је не треба чинити другима лоше ствари и повређивати их као и то да не треба веровати свима и бити лакомислен.

Share.

Comments are closed.

Skip to content