Представа „Тешко је рећи збогом“ играће се у Костолцу, 6. јуна, у позоришној сали Дома културе. Цена улазнице је 400 динара. Ако се слажете са тврдњом да су мушко-женски односи најважнији за нашу срећу и несрећу, онда ћете у овој представи истински уживати.

Улазнице се могу купити у просторијама Центра за културу „Костолац“, у спортској хали, од 7 до 22 сата, као и на дан извођења представе на билетарници костолачког Дома културе, од 15 сати. Резервација се може извршити и позивом на број 012 402 178.

Главне улоге тумаче Драгана Дабовић, Невена Вукес и Иван Михаиловић, широј публици познати по улогама у серијама „Војна академија“, „Цват липе на Балкану“, „Јужни ветар“, „Прваци света“, „Швиндлери“, „Вере и завере“, „Ватре Ивањске“…

У драмском тексту „Тешко је рећи збогом“ сусрећемо се са необичним брачним троуглом. У динамичној причи, пуној неочекиваних обрта, „жртва“ и „прогонитељ“ замениће места, „истине“ ће постати „лажи“ а „лажи“ ће постати „истине“.

Примењујући акронолошки начин приповедања, исписујући брзе, готово колоквијалне дијалоге Миро Гавран је написао модерну савремену драму са којом ће се данашњи гледаоци лако поистоветити, проналазећи у судбинама приказаних јунака делиће свог личног искуства. Неки театролози су овај Гавранов текст именовали комедијом, неки мелодрамом, неки драмом, а у њему се све те одреднице сусрећу и преплићу, позивајући глумце и редитеља на грађење снажне представе, која никога неће оставити равнодушним.

Share.

Comments are closed.

Skip to content